Robuuste broodplanken en tapasplanken

Wil je iemand een leuk geschenk cadeau doen of kijk je zelf uit naar een mooi en praktisch houten keukenaccessoire? Denk dan eens aan een originele brood- of tapasplank. Of je nu op zoek bent naar een kleine borrelplank of naar een grote broodplank, in de prachtige Wood and Work webshop vind je het terug.

Brood- en tapasplanken in alle vormen en afmetingen

Verwen jij jouw gasten graag met lekkere kaas, met Zuiderse olijven of met pittige zilveruitjes? Dan mag een borrelplank absoluut niet ontbreken in jouw keuken. En omdat borrelplanken handig van pas kunnen komen voor meerdere gelegenheden, vind je ze in onze woonwinkel in alle denkbare vormen en afmetingen terug. Gaat jouw voorkeur uit naar een compacte, ronde tapasplank of heeft jouw keuken nood aan een grote, rechthoekige broodplank? Bij ons heb je de keuze uit talloze met de hand gemaakte tapas- en broodplanken in diverse afmetingen. Bovendien kunnen de planken ook gewoon gebruikt worden als snijplank, kaasplank of serveerplank. Dat is handig om brood te snijden, hapjes op te dienen of een kaasbuffet te organiseren.

Unieke tapasplanken in mangohout

Lekkere tapas serveer je op een mooie tapasplank. En zo'n plank vind je bij Wood & Work! Onze tapasplanken zijn gemaakt van mangohout met fijne nerven en prachtige tekeningen. Een tapasplank in mangohout gaat jarenlang mee omdat het hout gewonnen wordt uit oude bomen die geen vruchten meer dragen. Mangohout heeft een lichte tot donkere goudbruine kleur en wordt afgelakt met olijfolie. Mango hout heeft een exotische uitstraling en is daarnaast ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Snel eventjes met een vochtige doek over je tapasplank vegen en klaar is kees. Wil jij jouw keukenuitzet graag aanvullen met een moderne, maar toch exclusieve tapasplank? Neem dan snel een kijkje in ons uitgebreid aanbod en maak je keuze!

Gepersonaliseerde tapas- en broodplanken

Tapas- en broodplanken zijn ook zeer geschikt om als relatiegeschenk te geven. In dit geval is het een leuk idee om de planken te laten personaliseren met het logo van je bedrijf bijvoorbeeld. Bij Wood & Work is dat perfect mogelijk. Maak jouw keuze uit ons gevarieerd assortiment aan brood- en tapasplanken en laat ons weten wat jouw persoonlijke wensen zijn. Wil jij een klein logo in het hoekje van de plank of dacht je eerder aan een grote afbeelding in het centrum van je broodplank? Alles is mogelijk.

Tapas- en broodplanken bestellen bij Wood & Work

Vind jij het heerlijk om te winkelen vanuit jouw comfortabele zetel op het tijdstip dat jou het beste uitkomt? Kijk dan rustig rond in onze webshop en bestel jouw tapas- of broodplank van bij jou thuis. Zou je toch liever persoonlijk bijgestaan worden door één van onze medewerkers? Dan nodigen we je graag uit voor een gezellig bezoekje aan onze fysieke winkel in Oss.
...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1