Stijlvol decoreren met droogbloemen

Droogbloemen zijn zoveel meer dan alleen maar een paar sierbloemen. Naast boeketten met gedroogde bloemen alleen zijn er ook boeketten samengesteld uit gedroogde bloemen, granen en grassen. Een droogboeket staat mooi in eender welke interieurstijl. Ga voor een enkele droogbloem als je op zoek bent naar kleine decoratie om een saai hoekje op te vullen. Kies voor een boeket droogbloemen als je uitkijkt naar onderhoudsvriendelijke en originele decoratie voor op een wandplank of voor boven op een kast. Bij Wood % Work heb je de keuze uit kleine of grote droogbloemboeketten met meerdere kleuren, afzonderlijke droogbloemen in één enkele kleur of boeketten met overwegend roze droogbloemen. Maak jouw keuze uit ons assortiment en bestel jouw favoriete droogbloemen snel en eenvoudig online!

De juiste verzorging voor sierbloemen

In principe zijn droogbloemen volledig onderhoudsvrij. Maar dat betekent niet dat je ze zomaar op eender welke plaats kunt zetten. Sierbloemen komen uit de natuur en hoelang ze precies meegaan, is afhankelijk van de omgeving. Zorg ervoor dat jouw sierbloemen uit de wind en uit de zon staan. Ook een vochtige omgeving is geen gunstige plaats voor het behoud van jouw droogbloemen.

Creatief met droogbloemen

Droogbloemen zijn onderhoudsvriendelijk, duurzaam en voordelig. Maar dat zijn nog niet alle voordelen die met deze mooie decoratie gepaard gaan. Met sierbloemen kan je alle kanten op. Combineer verschillende droogbloemen en maak er zelf een mooi boeketje van, koop een kant-en-klaar boeketje om je tafel meer leven in te blazen of plaats een losse droogbloem achter de spiegel in je bad- of slaapkamer.

Droogbloemen kopen bij Wood & Work

Ben jij op zoek naar mooie droogbloemen van uitstekende kwaliteit? Dan zit je goed bij Wood & Work. In onze webshop heb je keuze uit meerdere soorten droogbloemboeketten in diverse groottes en kleuren. Bekijk ons aanbod en laat je verleiden door een handgemaakt boeket met wilde bloemen en kruiden in roze tinten of fleur jouw interieur op met een groot, veelkleurig droogbloemboeket. Wil je graag een boeketje droogbloemen bestellen, maar stemmen de afmetingen niet overeen met de plaats die jij in gedachten hebt voor jouw sierbloemen? Dat is bij Wood & Work geen enkel probleem. Naast standaard droogbloemen kan je bij ons ook op maat gemaakte droogbloemen kopen!

...Lees meer
Filters Filters

Gedroogde bloem

Stukprijs: €7,50 /
€10,00 €7,90

Boeket droogbloemen L

€75,00 €68,30

Boeket droogbloemen M

€32,00 €28,90

Boeket droogbloemen roze

€50,00 €47,30
Pagina 1 van 1