Boomstam wandplanken

Boomstam wandplanken komen goed tot hun recht in diverse ruimtes van jouw woning. Plaats een dikke, houten wandplank met boomstam afwerking onder je tv, benut een zwevende wandplank als kruidenrekje in de keuken of ga voor een eiken wandplank boven je bed. Ben jij op zoek naar één of meerdere boomstam wandplanken van hoogwaardige kwaliteit? Maak jouw keuze uit het gevarieerde Wood & Work aanbod!

Ontdek de voordelen van een eiken boomstam wandplank

Met eender welke plank aan de muur creëer je extra opberg- of uitstalruimte. Maar niet zomaar eender welke plank biedt je de voordelen die een eiken wandplank je biedt. Eiken wandplanken geven een unieke, natuurlijke uitstraling aan ieder interieur. In een landelijk ingerichte woning sluit een boomstam plank mooi aan op de rest van de inboedel terwijl een eiken wandplank in een industrieel of een modern interieur juist voor een mooi contrast zorgt. En dan hebben we het nog niet gehad over het gebruiksgemak van een eiken wandplank. In tegenstelling tot bij andere houtsoorten, moet je een eikenhouten plank niet voortdurend beitsen en/of polijsten. Het enige dat je moet doen om jarenlang te genieten van een prachtig glanzende, houten plank is hem van tijd tot tijd voorzien van een paar druppeltjes olie.

Zwevende boomstam wandplank bestellen bij Wood & Work

Wandplanken zijn erg praktisch om boeken, schilderijen, planten, etc. een mooi plaatsje te geven in je interieur. Maar het zichtbare bevestigingsmateriaal van een wandplank kan de sfeer van jouw woon- of slaapkamer behoorlijk schenden. Gelukkig kan je dit probleem oplossen door een Wood & Work zwevende boomstam wandplank te kopen. Een wandplank die zwevend is, kan je blind monteren en het bevestigingsmateriaal is niet zichtbaar.

Boomstam wandplanken in alle vormen en afmetingen bestellen

Hout is een mooi, natuurlijk materiaal dat tot op de dag van vandaag heel populair is in Nederlandse woningen. En omdat iedere woning een andere inrichting heeft, kan je bij Wood and Work niet alleen terecht voor standaard boomstam wandplanken, maar ook voor op maat gemaakte wandplanken met boomstam afwerking. Heb jij een mini-boomstam wandplank nodig voor op het toilet of zou je graag een extra brede plank willen voor in de studeerkamer? Bestel jouw boomstam wandplanken bij Wood & Work in de door jou gewenste afmetingen.

Wandplank met boomstam afwerking kopen bij Wood & Work

Een wandplank in hout koop je bij Wood & Work. Bestel een wandplank in dik massief eikenhout in een lichte kleur als boekenplank of ga voor een grote, donkerkleurige wandplank in een klassiek ingerichte woonkamer. Maak jouw keuze uit boomstam wandplanken met diverse lengtes en dieptes of kies je eigen afmetingen en bestel een wandplank op maat van jouw behoeften!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1