Grote wandplanken

Grote wandplanken zijn praktischer dan kasten of opbergrekken en zijn verkrijgbaar in diverse vormen en kleuren. Ook bij Wood & Work vind je een prachtige collectie houten, zwevende planken voor in elk interieur.

Geniet van de voordelen van grote wandplanken

Ruimtebesparend
In tegenstelling tot kasten of opbergrekjes nemen wandplanken geen open ruimte op de vloer in. Wandplanken bevestig je gewoon tegen de muur zonder dat de kamer verkleind wordt.

Niet té opvallend
Een grote, robuuste kast springt meteen in het oog en is al snel een beetje te veel van het goede. Met een grote wandplank heb je dit probleem helemaal niet. Een wandplank heeft een open vorm en geeft jouw wooninrichting een leuk, los effect.

Budgetvriendelijk
In vergelijking met een kast is een wandplank een zeer budgetvriendelijke oplossing. Maak jouw keuze uit onze eikenhouten wandplanken en stal jouw favoriete decoratie op een betaalbare manier uit.

Geschikt voor alle soorten decoratie
Ben jij op zoek naar een plank die groot en zwevend is om er een boekenrek van te maken of vraagt jouw woonkamer om een wandplank om jouw vakantiefoto's of lievelingsschilderijen tentoon te stellen? Met een wandplank zet je al jouw decoratie in de schijnwerpers op de door jou gewenste hoogte.

Past in elk interieur
Eikenhout sluit perfect aan op eender welk interieur. Werk jouw landelijke wooninrichting af met een houten wandplank of zorg voor meer contrast in een moderne of Scandinavische woonstijl met een paar wandplanken van hout.

Natuurlijk en gezellig decoreren met grote eikenhouten wandplanken
Een eikenhouten wandplank zorgt voor de finishing touch in een gezellig ingerichte woning. Hout geeft je interieur een natuurlijke warmte en is daarnaast nog eens uiterst duurzaam. Eikenhout gaat jarenlang mee en vraagt nauwelijks om onderhoud. Af en toe een paar druppeltjes olie en de schoonheid van je houten wandplank blijft intact. Eikenhout is hardhout dat prima tegen een stootje kan.

Grote, eikenhouten wandplanken bestellen bij Wood & Work

Kijk jij uit naar een houten wandplank met een groot oppervlak van hoogwaardige kwaliteit? Dan is een eikenhouten wandplank van Wood & Work precies wat jij zoekt! Maak jouw keuze uit wandplanken met boomstamafwerking, wandplanken in "Ash grey" of wandplanken in "Smoked oak" en geef jouw interieur een stijlvolle update! Neem rustig een kijkje in onze webshop en bestel jouw favoriete wandplank online of breng een bezoekje aan onze winkel in Oss en bewonder onze verschillende modellen wandplanken live. Ben je naast een eiken wandplank met een groot oppervlak ook nog op zoek naar een paar kleine wandplankjes of vraagt jouw interieur specifiek om een rechte, op maat gemaakte wandplank? Bij ons kan je terecht voor alle soorten eiken wandplanken!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1