Kleine wandplanken

Je kent het wel: je bent op zoek naar een extra opbergruimte, maar een kastje past niet op die plaats. Of je wilt een kale muur meer leven inblazen, maar je weet niet goed hoe. Dan biedt een kleine wandplank, oftewel een zwevende plank, de ideale oplossing. Bij Wood & Work vind je een mooi aanbod aan kleine, houten wandplanken in diverse kleuren en afmetingen.

Een kleine, eikenhouten wandplank voor elk interieur

Als er één houtsoort is die goed tot z'n recht komt in elk interieur, dan is het wel eikenhout. Een eiken wandplank oogt erg mooi in een klassiek of een landelijk interieur, maar kan zeker ook in een industrieel of modern ingerichte woning. Ga voor een dikke, robuuste wandplank in een industrieel of retro-interieur of kies voor een dunner plankje in een moderne woonstijl voor een strak effect.

Kleine wandplank als luxe opbergruimte

Het grote voordeel van een zwevende wandplank is dat je eender welk saai hoekje in een-twee-drie omtovert tot een sfeervol plekje. Een kleine wandplank geeft een andere look aan jouw interieur zonder het te bont te maken. Daarnaast is het bevestigingsmateriaal van een wandplank, in tegenstelling tot bij een legplank, volledig onzichtbaar. Een kleine wandplank is een handige opbergruimte voor allerlei leuke spulletjes die jij graag tentoon wilt stellen. Plaats jouw favoriete vakantiefoto's op jouw eikenhouten, kleine wandplank of installeer een wandplankje met een klein oppervlak als extra opbergruimte op het toilet.

Kleine wandplanken op maat van jouw behoeften

Heb je een mooie, kleine wandplank gezien, maar past deze niet in de door jou beoogde ruimte of wil jij graag een wandplank die exact dezelfde afmetingen heeft als jouw andere wandplanken? Bij Wood & Work bieden wij niet alleen standaard wandplanken, maar kan je ook wandplanken op maat laten maken. Bestel jouw favoriete wandplank in de afmetingen die jij wenst snel en eenvoudig online!

Kleine wandplanken bestellen bij Wood & Work

Een plank die zwevend en klein is en van hout gemaakt is, is onmisbaar in elke woning. Een klein, houten plankje is erg praktisch in elke ruimte. Denk maar aan een boekenrekje in de woon- of studeerkamer, een trendy keukenrekje om jouw meest geliefde tassen uit te stallen of een wandplank boven jouw bed om jouw telefoon en andere kostbare spullen te bewaren. Wat voor kleine wandplank jij ook zoekt, bij Wood & Work heb je de keuze uit verschillende modellen, afmetingen en kleuren. Maak handig gebruik van onze filteropties en bestel een wandplank die bij jouw interieur past.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1