Stoere sfeer met eiken houten muurplanken

Ga je verbouwen, betrek je een nieuw huis of ben je op zoek naar een nieuw interieur? Kijk dan eens naar de vele mogelijkheden en toepassingen van muurplanken. Muurplanken zijn beschikbaar in alle soorten en maten en met een eiken houten muurplank weet je zeker dat jij een echte eyecatcher in de woonkamer ophangt. Hang de planken op met leren riempjes voor een stoer uiterlijk, of kies voor een meer klassieke wandbeugel voor een klassiekere sfeer. Echt alles is mogelijk!

Muurplanken voor elk type interieur

Door de grote variëteit aan muurplanken en afmetingen is er voor ieder type interieur één geschikte muurplank te vinden. Geef je woonkamer of slaapkamer een boost met eikenhouten wandplanken en creëren veel opbergruimte. Of je de planken nu gebruikt om boeken op te zetten, om planten op te plaatsen of voor het uitstallen van je verzameling auto; een wandplank is perfect voor het optimaliseren van je ruimte. Maak de muurplanken af met leuke details zoals leren riempjes of klassieke elementen om je eigen ontwerp te realiseren zodat deze perfect in je bestaande interieur past. Kies bijvoorbeeld voor een combinatie van hout en aluminium om een prachtige industriële look te creëren.

Muurplanken van hout voor optimale bergruimte

Wanneer je ruimte te kort komt om je spullen op te bergen dan is het aantrekkelijk om extra kasten te kopen. Echter zorgt de plaatsing van kasten direct tot minder vloeroppervlakte. Het is dan ook verstandig om de hoogte in te gaan met een prachtige muurplank van hout waar je je eigen twist aan kan geven. Plaats je favoriete boeken op een plank, geef je verzameling een nieuwe plek of gebruik de plank in de badkamer voor het opbergen van je douchespullen of handdoeken. Door te spelen met verschillende afmetingen planken kan je een hele speelse dynamiek creëren aan de wand. Je vergroot op een simpele manier je opbergruimte zonder dat je vloeroppervlakte afneemt. Ideaal toch! Door je eigen ophangsystemen te kiezen kan je je eigen twist aan de muurplank geven. Kies voor leer of aluminium voor een stoere of industriële look of kiest voor zwart staal voor een moderne twist. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor je flexibel kan variëren met de sfeer in je woonkamer en de hoeveelheid opbergruimte.

Ben je dus op zoek naar meer opbergruimte voor je woonkamer, slaapkamer, garage of badkamer? Zoek dan niet verder en kijk eens naar de vele mogelijkheden die je hebt met de aanschaf van muurplanken. De planken zijn gemaakt van duurzaam eikenhout en geschikt voor binnen en buiten. De muurplanken zijn beschikbaar in meerdere afmetingen waardoor voor iedere ruimte een geschikte plank te vinden is. Geef de plank een unieke twist door zelf de muurbevestiging te kiezen en speel met diverse soorten planken om een unieke wand te creëren. Vergroot op eenvoudige wijze je opbergruimte zonder dat je over moet gaan tot de aanschaf van nieuwe kasten. Geniet van de muurplanken en geniet van de nieuwe sfeer in de woonkamer of werkkamer!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 2