Wat is een eikenhouten wandplank?


Een paar speciale herinneringen van je lieve oma wil je heel graag ergens op een mooie plek zetten. Zodat je er iedere dag naar kan kijken en er elke keer weer even van mag genieten. Maar je wil ze niet in kast plaatsen, je bent bang dat ze dan snel verdwijnen tussen allerlei souvenirtjes die je uit verre landen hebt meegenomen. De spulletjes van oma wil je apart op een plank. Op een wandplank. Een plank die zweeft. Het zijn eikenhouten wandplanken die zwevend aan de muur gemonteerd zijn. Hoe? Heel slim met blinde muurpennen die je los kan bijbestellen. De muurpennen gaan gedeeltelijk in een voorgeboord gat aan de achterzijde in de wandplank en het uitstekende deel gaat in de plug in de muur. Je gebruikt een aantal muurpennen in een plank zodat die stevig in de muur verankerd zit. Het resultaat ziet eruit alsof de eikenhouten wandplank zweeft.

De wandplank van eikenhout


De muurplank van eikenhout van Wood & Work geeft een geruststellende sfeer en hout is natuurlijk een duurzaam materiaal. Een plank van eikenhout is sterk, krasbestendig en als je een gelakte wandplank van Wood & Work kiest, kan je hem prima gebruiken in de badkamer of de keuken. Want ook in jouw keuken is al veel hout terug te zien. Lekker landelijk en stoer, gezellig en knus. Maar wel tot in de puntjes afgewerkt. Je houdt er van netjes. Wat dat betreft zijn de eikenhouten muurplanken van Wood & Work ook een goede keuze, zwevende muurplanken zijn eenvoudig schoon te maken. Je hebt geen last van stofhoeken zoals in een kast waar je nooit goed bij kan komen. Wood & Work wandplanken maak je in één veeg keer met een schoonmaakdoek schoon.

Eikenhouten wandplanken, muurplanken en zwevende eikenhouten planken


Bij Wood & Work bestel je makkelijk eikenhouten wandplanken online. Kleine muurplankjes voor in de toiletruimte, brede planken in de keuken en lange eikenhouten wandplanken in de woonkamer. Daar zet je de mooiste decoratieve kunstwerken en speciale spulletjes om van te houden neer. Je kan er heerlijk mee spelen. Grote wandplanken schuin boven elkaar, kleine muurplanken naast of onder elkaar, je kan van alles verzinnen. Zie je het al voor je? Mooie zwevende planken op je slaapkamer met je favoriete boeken allemaal bij de hand. Robuuste eikenhouten planken in de woonkamer met daarop die lieve dingetjes van oma, een mooie collectie gekleurde glazen schalen en vazen en die leuke schilderijtjes die je in dat schattige dorpje in Italië op de markt hebt gekocht. Geniet van het leven, geniet van je interieur en neem een kijkje in de webshop van Wood & Work en bestel die mooie eikenhouten muurplanken.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 2