Mooie houten tafels

Niet voor niets staan de woonmagazines elk seizoen opnieuw vol met houten tafels. Hout heeft een tijdloos karakter en straalt van nature een warme, gezellige sfeer uit. Zowel voor een eettafel als voor een salontafel heb je de keuze uit vierkante, ronde of ovale houten tafels in diverse afmetingen.

Voordelen van houten tafels

Hout is tijdloos

Woon jij op een grote, landelijke hoeve of woon jij in een hip, modern appartement midden in de stad? Hout is gemakkelijk bewerkbaar en bestaat bijgevolg in verschillende vormen. Waar een rechthoekige, strakke tafel mooi past in een modern interieur is een tafel met een eikenhout rond tafelblad op maat dan weer perfect voor een idyllische woning op het platteland.

Warme uitstraling

Zelfs in moderne woningen, met een eerder koele uitstraling, wordt er toch nog steeds veel voor een houten tafel gekozen. In eigentijdse woningen zorgt een tafel in hout voor een mooi evenwicht tussen modernisme en natuurlijke warmte. En het vergt geen verdere uitleg dat een eiken tafel absoluut niet mag ontbreken in een pastorale woning.

Duurzaam materiaal

Hout beschikt over geweldige eigenschappen die tegen een stootje kunnen. Sommige houtsoorten, zoals teakhout bijvoorbeeld, zijn zelfs opgewassen tegen alle soorten weersomstandigheden en kunnen daardoor ook perfect als terrastafel gebruikt worden. Heb jij een eiken tafel gekocht voor binnen? Dan hoef je voor de rest van je leven geen andere tafel meer te kopen. Hout is krasbestendig en laat zich gemakkelijk schoonmaken.

Houten tafels voor alle doeleinden

Bij Wood & Werk bieden wij tafels aan in alle houtsoorten en maten. Zoek jij naar houten maatwerk voor in jouw woonkamer? Maak jouw keuze uit ons assortiment aan houten salontafeltjes en eetkamertafels. Ben je op zoek naar op maat gemaakte tafelpoten of heb je deze al maar zoek je naar een mooie, bijpassende tafelbladen? In onze webshop vind je de houten tafel die je zoekt!

Standaard of op maat gemaakte houten tafels

Wanneer je online op zoek gaat naar een houten bijzet- of eettafel heb je de keuze uit honderden modellen. Het probleem is echter dat deze tafels dikwijls in standaard afmetingen komen die daarom niet altijd passend zijn voor jouw interieur en jouw beschikbare ruimte. Bij Wood & Work zijn we gespecialiseerd in maatwerk voor alle soorten houten tafels. Zowel voor kleine bijzettafeltjes voor in jouw inkomhal of woonkamer als voor keukentafels, salontafels en robuuste eetkamertafels leveren wij op maat van jouw persoonlijke wensen.

...Lees meer
Pagina 1 van 16