Stoere salontafels & bijzettafels

Vraagt jouw interieur om een industriële salontafel of droom je van een mooi setje salontafels of bijzettafels om jouw woonkamer op te fleuren? Bij Wood & Work vind je een uitgebreid assortiment aan houten salon- en bijzettafeltjes met een stalen onderstel.

Fashion en comfort in een salontafel

Toegegeven, een salon- of bijzettafel dient in de eerste plaats functioneel te zijn. En daarom is het van fundamenteel belang dat je er eentje uitkiest dat gemaakt is van hoogwaardige materialen. In de Wood & Work webshop vind je een grote diversiteit aan eiken houten kleine tafels met stalen tafelpoten. De stalen tafelpoten bieden jouw kleine tafel optimale ondersteuning, staan symbool voor een lange levensduur en komen goed tot hun recht in een industrieel interieur. Ook het eiken hout tafelblad gaat jaren mee zonder dat je aan kwaliteit hoeft in te binden. Het tafelblad is krasbestendig en zeer gemakkelijk te onderhouden. En een industriële eikenhouten kleine tafel biedt je nog veel meer voordelen. Deze tafeltjes zijn, met de juiste accessoires, de perfecte aanvulling op eender welke woonstijl. Kies voor een industrieel salon- of bijzettafeltje in een lichte kleur in een moderne woning of ga voor een donkere tint in een oudere, traditionele woning.

Optimaal gebruiksgemak

Het is algemeen bekend dat houten tafels moeilijk te onderhouden zijn. Maar gelukkig geldt dat niet voor eikenhouten tafels. In tegenstelling tot de zachte houtsoorten, zoals teakhout bijvoorbeeld, hoeft een eikenhouten tafel niet voortdurend gepolijst en gebeitst te worden. Af en toe een druppeltje olie volstaat om de glans en de schitterende diepe houtkleur jarenlang te behouden.

Altijd een unieke salontafel

Een eikenhouten tafelblad is er eentje dat voor 100% op natuurlijke wijze vervaardigd is. Eikenhout komt voor in oneindig veel kleuren en patronen en kan op verschillende manier bewerkt worden. Precies daarom bestaan er geen twee identieke eikenhouten salon- of bijzettafels. Zo heb jij voor altijd een unieke salontafel!

Een industrieel eikenhouten tafeltje online kopen bij Wood & Work

Wil jij jouw interieur opsmukken met een vierkante salontafel met X legs of ben jij eerder op zoek naar een setje ronde salontafels in een standaard of afwijkende maat? Bij Wood & Work hebben wij voor iedereen wat wils. Van salon- en bijzettafeltjes in een strakke vormgeving zonder opbergruimte tot kleine tafels met een vintage look en legplankjes voor extra opbergruimte. Breng een bezoekje aan onze woonwinkel in Oss voor meer advies en informatie over onze salontafels.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 6