Houten wandplanken/legplanken

Heb je extra opbergruimte nodig, zoek je naar een geschikte oplossing voor een kale plek op jouw muur of wil je jouw woonkamer graag opfleuren met originele decoratie? Dan biedt een houten wandplank een uitstekende oplossing. Van massief houten tot eiken wandplanken in zwart, wit of bruin in grote of juist heel kleine afmetingen. Houten wandplanken, ook wel houten muurplanken genoemd, zijn de dag van vandaag verkrijgbaar in alle denkbare uitvoeringen.

Wandplank op maat

Wanneer je op zoek bent naar een specifiek formaat wandplank is een wandplank of muurplank op maat de geschikte oplossing. Bepaal zelf de lengte en de diepte van de wandplank. Onze maatwerk wandplanken zijn verkrijgbaar met een rechte afwerking of een grillige ofwel boomstam afwerking. 

Wandplanken in landelijke stijl

Een landelijke woning is een woning met veel houten details. Het is dan ook niet verwonderlijk dat eigenaars van dit soort woningen bijna altijd voor houten legplanken kiezen. Hout staat symbool voor sfeer en gezelligheid en hout is een erg duurzaam materiaal. Een eiken houten legplank is kras bestendig en komt het best tot z'n recht met decoratie in lichte kleuren. Een houten wandplank is ideaal voor in de gang of voor in je woon- of slaapkamer. Dacht jij aan een eiken houten muurplank voor in je badkamer of in je keuken? Dan is het belangrijk dat je een gelakte of geoliede plank kiest die tegen een hoge luchtvochtigheid kan. Eiken legplanken met een blinde bevestiging ogen mooi in eender welk interieur en zijn in overvloed te verkrijgen bij Wood & Work.

Wandplanken in moderne stijl

Wie dacht dat hout er enkel mooi uitziet in een rustieke woning heeft het mis. Hout bestaat in verschillende lichte en donkere kleuren en kan daarom perfect gecombineerd worden met eender welk interieur. Woon jij in een moderne stadsloft of verblijf jij op een tof appartementje met een interieur in een lichte kleur en donker geverfde muren? Dan ga je best voor lichtkleurige houten legplanken. Het contrast tussen de lichte houtkleur en de donkere kleur van je muren geeft je interieur onmiddellijk een mooie, elegante look.

Wandplanken in industriële stijl

Ben jij eigenaar van een strakke, eigentijdse woning met een industriële look? Dan vraagt jouw interieur om stoere legplanken die perfect aansluiten op de stijl van jouw inboedel. Houten wandplanken met stalen beugels zijn erg stabiel, kunnen moeiteloos hoge gewichten dragen en zorgen voor de finishing touch in jouw industrieel ingerichte woon- of slaapkamer. Houd jij niet zo van metalen beugels? Een legplank met een aluminium beugel is ook erg mooi in een woning met een industriële uitstraling. De aluminium ophangbeugel is vederlicht en bijgevolg gemakkelijk te bevestigen. Bovendien gaat zo'n aluminium beugel jarenlang mee en is hij snel en gemakkelijk schoon te maken.

Wandplanken online kopen

Ben jij op zoek naar een klein houten wandschapje voor op het toilet, heb je een grote legplank nodig voor je tv-meubel of wil je graag een paar muurplankjes boven elkaar hangen om er foto's op te zetten? In de webshop van Wood & Work vind je een prachtig assortiment aan houten wandplanken en muurplanken in diverse afmetingen en voor alle doeleinden.

...Lees meer
Pagina 1 van 2