Kies voor een eettafel met een zelf uitkozen tafelpoot

De eetkamer is zonder twijfel een van de meest belangrijke elementen in de woning die dan ook direct opvalt. Het is namelijk de plek waar je lekker kunt borrelen met vrienden of uitgebreid kunt ontbijten met het gezinnetje in de ochtend. Daarom moet de eettafel helemaal bij je persoonlijke smaak passen. Heb je daarom al eens een keer nagedacht over een uniek ontwerp? Met een zelf uitgekozen tafelpoot kun je namelijk een wereld van verschil maken je gaat voor een uniek design door te kiezen voor een tafel met een zelf uitkozen tafelpoot.

Keuze uit verschillende soorten eettafel tafelpoten

Goed om te weten! Je hebt de keuze uit verschillende soorten tafelpoten. Hierbij kun je denken aan een vierkante vorm, een rechthoekige vorm of een X-vorm. Ook is er op het gebied van de kleur enorm veel mogelijk. Naar wat voor soort tafelpoten gaat je voorkeur op dit moment het meeste uit? Neem eens een kijkje op deze pagina en ontdek de ontwerpen waar je allemaal uit kunt kiezen. Alle tafelpoten zijn erg makkelijk te installeren onder vrijwel ieder type blad. Hierdoor heb je binnen een mum van tijd jouw eigen eetkamertafel in elkaar gezet.

De eettafel past perfect bij de rest van het interieur

Kies je voor unieke poot onder je eettafel? Dan weet je altijd zeker dat de eettafel perfect pas bij de rest van het interieur. De poten zijn in verschillende formaten te verkrijgen en zorgen voor een stoere en tijdloze look. Heb je op dit moment al een bepaalde voorkeur voor de poten die je graag wilt monteren voor jouw eetkamertafel?

Je hebt de keuze uit verschillende stalen designs 

Het beste van alles? Je hebt de keuze uit verschillende stalen designs die zonder twijfel een echte eyecatcher kunnen worden van jouw interieur. De stalen poten hebben een erg tijdloze uitstraling en zijn enorm duurzaam. Hierdoor weet je zeker dat de eetkamertafel een leven lang mee kan gaan. Daarnaast zijn de poten van staal in verschillende soorten prijsklassen te verkrijgen, zodat er voor ieder altijd wel wat wils is.

Heb je vragen over een van de designs? Neem contact op!

Je hebt op dit moment vast en zeker een beter beeld gekregen van de designs waar je uit kunt kiezen en de voordelen van de poten van staal voor jouw interieur. Ben je overtuigd geraakt en kun je niet wachten om een set poten in te kopen voor jouw interieur? Dan is het de hoogste tijd om je wat verder te gaan verdiepen in alle modellen en eenvoudig en snel online een bestelling te plaatsen. Heb je vragen over een van de designs? Neem contact op! We denken altijd erg graag met je mee en voorzien je van een passend advies voor jouw interieur.

Wil je tips voor het indelen van een kleine eetkamer? Dan kan via deze link.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 4