De Wood & Work meubelcollectie

Wood & Work staat in Heeswijk Dinther en ruime omgeving bekend om haar moderne collectie aan houten meubilair met een industrieel karakter. Van grote eetkamer- en keukentafels tot compacte salon- en bijzettafeltjes en stoere kasten, wij bieden jou een uitgebreid aanbod aan eiken houten meubels met stalen details. Wil jij jouw interieur graag helemaal vernieuwen? Ook voor trendy accessoires in de vorm van lampen, wandplanken en kleine decoratieartikelen van hout ben je bij ons aan het juiste adres. Heb jij jouw oog laten vallen op een ronde tafel maar past deze niet in jouw ruimte? Bij ons heb de mogelijkheid om jouw meubels op maat te laten maken. Verkeert jouw tafelblad nog in goede staat, maar is dat niet het geval voor jouw tafelpoten? Wij, van Wood & Work, verkopen deze onderdelen ook afzonderlijk. Zo kan iedereen bij ons altijd een meubelstuk vinden dat volledig aan zijn/haar persoonlijke smaak beantwoordt. Kan je niet kiezen of heb je graag professioneel interieuradvies? Kom dan langs in onze woonwinkel in Heeswijk Dinther en test jouw toekomstige meubels eerst uit.

Een hart voor interieur én voor onze klanten

Bij Wood & Work vind je zowel in onze fysieke woonwinkel als in onze webshop een prachtige collectie aan hedendaags meubilair voor elke woonstijl. Ben je verliefd geworden op een kast, op een bijzettafeltje of op een salontafeltje uit ons assortiment, maar zou je je meubelstuk graag personaliseren? Misschien wil je het graag in een andere kleur of in een ander formaat bestellen? Misschien wil je graag iets veranderen, maar weet je zelf niet direct wat het precies is? Onze medewerkers staan, elke dag opnieuw, klaar om jou te helpen bij jouw zoektocht naar jouw favoriete meubilair. Shop je online en heb je een vraag over een bepaald product uit onze webshop? Maak dan handig gebruik van onze online chat en wij helpen je meteen verder!

Breng een bezoekje aan de Wood & Work woonwinkel

Onze showroom is centraal gelegen in de Heeswijk Dinther, tussen Nijmegen en 's-Hertogenbosch. Wij zijn van woensdag t/m zaterdag geopend van 09:00 tot 13:00 uur. Op deze dagen ben je welkom voor een gezellig bezoekje aan onze showroom. Ben je al nieuwsgierig naar onze collectie meubels en decoratie van hout? Kijk hier dan eerst rustig rond in onze webshop en laat je verleiden door ons prachtig assortiment aan eigentijds meubilair. Vergeet ook niet van ons te volgen op Pinterest, Instagram en/of Facebook om onze nieuwe producten steeds als eerste te ontdekken. Bij Wood & Work vindt iedereen meubels in zijn/haar persoonlijke stijl terug.