Wij verzenden onze producten standaard binnen 2 tot 5 werkdagen tenzij anders aangegeven. Onze producten worden doorgaans via PostNL verzonden U ontvangt een track & trace code wanneer wij uw bestelling hebben verzonden (met uitzondering van tafels en onderstellen) zie de levertijd hiervan bij het product zelf. Bij kortingsacties kunnen de levertijden wat afwijken vanwege de drukte. 

Let op (wand)planken maken wij op maat en deze kunnen niet retour

Retour

Bij Wood & Work heeft u tot 14 dagen na ontvangst van de bestelling de tijd om een artikel te retourneren.

Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • Het artikel is niet beschadigd, is compleet, en slechts in die mate uitgepakt of gebruikt voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
  • Inclusief originele verpakking.
  • Eettafels, kasten, wandplanken etc. die voor de klant op maat gemaakt worden kunnen niet retour, daarom vragen wij u ook om voor een eettafel of kast langs te komen om onduidelijkheden tegen te gaan en u toch te voorzien van een meubel waar u gelukkig van wordt.

De verzendkosten van een retourbestelling zijn voor eigen rekening.

Indien de producten ongebruikt en onbeschadigd zijn en tijdig en correct zijn geretourneerd, zal Wood & Work het aankoopbedrag excl. verzendkosten binnen 1 week terugstorten op uw rekening.

Is het product bij ontvangst al beschadigd of niet compleet, neem dan zo spoedig mogelijk (maar binnen 7 dagen na ontvangst) contact met ons op. In overleg regelen wij dat u gratis een nieuw, onbeschadigd en/of compleet exemplaar thuisgestuurd krijgt. Wilt u uw geld terug, dan kan dat ook. 

Heeft u verder vragen, klachten of tips neem dan gerust contact met ons op! 

[email protected]
+31 6 23222999