Stoere tafelpoten & tafelonderstellen

Zijn jouw tafelpoten dringend aan vervanging toe maar is de staat van jouw tafelblad nog goed? Of heb je al een tafelblad gevonden en ben je nu op zoek naar een mooi tafelonderstel? Dan zit je goed bij Wood & Work! In onze webshop vind je breed aanbod aan tafelpoten/tafelonderstellen in alle denkbare kleuren, vormen en afmetingen.

Industriële tafelonderstellen in alle vormen

Geef jij de voorkeur aan een klassieke tafelpoot in de vorm van een zogenaamde Bridge Leg, M Leg of met Strip Legs? Bij Wood % Work vind je een uitgebreid assortiment aan industriële tafelpoten met traditionele vormen. Mag het voor jou gerust iets gewaagder zijn? Ga dan voor een Harp of een Diamond X Leg en geef jouw woon- of eetkamer direct een moderne uitstraling. Liefhebbers van tafelpoten in afwijkende vormen kunnen hun hartje ophalen met onze Spider Leg en Mikado Leg stalen tafelpoten. Wil jij graag een tafelpoot met een zuiver industrieel karakter in een strakke vorm? Dan zijn onze U coffee legs poten, in de gewone of in de "heavy" uitvoering, precies wat jij nodig hebt voor jouw eetkamer- of keukentafel! Voor onder een salontafeltje ben jij gesteld met onze Square frames. De square frames hebben verschillende hoogtes en kunnen moeiteloos over elkaar heen geschoven worden. Ideaal voor wanneer je nog niet weet of je graag een kleine of toch liever een grotere salontafel wil.

Ervaar de hoogwaardige kwaliteit van stalen tafelonderstellen

Een tafelpoot krijgt, door de jaren heen, heel wat te verduren. Niet alleen moet hij jouw tafel kunnen dragen, maar ook nog eens alle (zware) voorwerpen die dag na dag op tafel gezet worden. Daarom is het voornaam dat je kiest voor een uiterst stevig tafelonderstel dat garant staat voor een lange levensduur. Een stalen frame biedt hier een uitstekende oplossing. De Wood & Work stalen tafelpoten zijn stuk voor stuk voorzien van een egale, dekkende poedercoating om roest te voorkomen. Bovendien is staal slijt- en krasvast en gaat het makkelijk een leven lang mee.

Tafelpoten online kopen bij Wood & Work

Ben jij gepassioneerd door de industriële interieurstijl en ben jij op zoek naar een tafelpoot van superieure kwaliteit? Bij Wood & Work ben je aan het juiste adres voor standaard of op maat gemaakte tafelpoten in diverse kleuren en afmetingen. Ga voor grote, zware tafelonderstellen voor onder het tafelblad van je eetkamer- of keukentafel en kies kleinere modellen uit voor je salontafeltje en je bijzettafeltjes. Wens jij meer informatie over onze Nordstahl tafelonderstellen? Wij nodigen je graag uit voor een bezoekje aan de Wood & Work woonwinkel in Oss! (fotografie door Marianne Q fotografie)

...Lees meer
Pagina 1 van 2