Verschillende maatwerk wandplanken

Wandplanken zijn planken die je aan een muur kan bevestigen. Een wandplank is zowel een functioneel als een decoratief accessoire. Eerst en vooral dienen deze houten planken om spullen op te plaatsen. Extra opbergruimte is altijd welkom en een wandplank is de perfecte manier om bepaalde zaken op een nette en georganiseerde manier te bewaren. Verder zijn houten wandplanken ook decoratief erg interessant. Zeker als je over een kale muur beschikt, moet je zeker voor één of meerdere wandplanken kiezen. Bovendien passen houten planken bij elke woonstijl. In een landelijk interieur benadrukken ze de authentieke en gezellige uitstraling, terwijl een lichtgekleurde houten wandplank in een modern interieur een prachtig contrast creëert. In een Scandinavische stijl zorgen de houten wandplanken voor warmte en wandplanken met een stalen ondersteuning staan ten slotte prachtig in een industriële omgeving.

Wandplanken op maat

Wandplanken geven elke ruimte een verfrissende en klassieke uitstraling. Om de houten planken mooi bij de rest van het interieur te laten aansluiten, is het een goed idee om de wandplanken op maat te laten maken. Op deze manier bepaal je namelijk zelf de lengte en de diepte van de planken. Bovendien zijn onze maatwerk planken in verschillende uitvoeringen beschikbaar. Je hebt de keuze uit planken op maat met een rechte afwerking of planken met een boomstam afwerking.

Wandplanken op maat met een recht ontwerp

De bekendste maatwerk wandplanken zijn de eiken planken met een recht ontwerp. Eikenhout brengt heel wat voordelen met zich mee. Dit materiaal is namelijk ontzettend stevig, onderhoudsvriendelijk en duurzaam. Verder hebben de eiken planken een strak design dat in elk interieur verwerkt kan worden. De planken worden voornamelijk in de woonkamer geplaatst, al komen ze ook in een slaap- of badkamer volledig tot hun recht. Bij ons heb je bovendien de keuze uit traditionele of zwevende planken. Als de planken eerder een decoratieve functie hebben, kies je best voor een zwevende eiken wandplank op maat. Ga je zware spullen op de planken plaatsen, laat je best stalen beugels onderaan de planken plaatsen.

Maatwerk wandplanken met boomstam afwerking

Verder kan je ook kiezen voor een eiken wandplank met boomstam afwerking. Deze planken behouden hun grillige natuurlijke vorm en zien er erg realistisch uit. Maatwerk planken met boomstam afwerking worden voornamelijk in een landelijk of Scandinavisch interieur verwerkt. Deze woonstijl bestaan namelijk voornamelijk uit natuurlijke materialen die voor een warme en gezellige sfeer zorgen. De unieke vorm van deze wandplanken op maat heeft voornamelijk een decoratieve functie. De planken zijn iets moeilijker als opbergruimte te gebruiken, al passen kleinere voorwerpen zonder problemen op deze accessoires.

Bestel nu je wandplanken op maat bij Wood & Work

Naast wandplanken op maat kan je bij Wood & Work nog voor heel wat andere artikelen terecht. We beschikken namelijk over een erg ruim assortiment aan eikenhouten meubels en hippe accessoires. Je kan onze collectie zowel in onze webshop als in onze toonzaal bekijken. Bovendien staan onze interieurexperts op elk moment voor je klaar om je met professioneel advies bij te staan. Ze tonen je welke artikelen bij je interieur aansluiten en geven je ook meteen een aantal handige interieurtips.
Heb je interesse in een van onze producten of wil je meer informatie over onze mogelijkheden? Neem dan meteen contact met ons op en onze specialisten helpen je graag verder!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 2