Rechte wandplanken

Sfeervolle opbergruimte die betaalbaar is en tegelijkertijd een strak design heeft? Dat is een rechte wandplank! En die vind je in overvloed bij Wood & Work. Laat je inspireren door ons gevarieerd aanbod aan rechte wandplanken en geef jouw interieur een stijlvolle boost!

Rechte wandplanken met een strak ontwerp

Een wandplank met een recht ontwerp heeft een dubbele functie. Enerzijds dient de wandplank om jouw favoriete spulletjes op een leuke manier uit te stallen. Anderzijds functioneert de wandplank als opbergruimte voor schilderijen, boeken, fotolijsten, etc. Eikenhouten wandplanken met een rechte afwerking geven jouw interieur een modern, strak effect. Een houten wandplank met een recht design komt niet alleen mooi tot uiting in de woonkamer, maar ziet er ook erg leuk uit in de keuken of als plankje op het toilet. Zelfs in de bad- of slaapkamer is een rechte wandplank van hout een echte sfeermaker. Maak je keuze uit traditionele, zwevende wandplanken met een recht ontwerp in een standaardmaat of laat jouw nieuwe, rechte wandplank op maat maken.

Talloze redenen voor een eiken wandplank

Al van oudsher staat hout voor sfeer en gezelligheid. Maar niet alle houtsoorten brengen zoveel voordelen met zich mee als eikenhout. Door te kiezen voor een eikenhouten wandplank geniet je van:

  • Optimale duurzaamheid: eikenhout gaat jarenlang mee zonder dat de kwaliteit achteruitgaat.
  • Onverwoestbaar: eikenhout behoort tot de harde houtsoorten. Het is krasvast en bestand tegen deuken.
  • Natuurlijke uitstraling: een eikenhouten wandplank geeft jouw woon- of slaapkamer direct een mooie, natuurlijke look.
  • Unieke uitstraling: geen twee eikenhouten wandplanken zijn hetzelfde.
  • Past in elk interieur: terwijl men vroeger dacht dat houten meubels en decoratie enkel geschikt waren voor een landelijk interieur zien we dit nu steeds vaker terug in modern - en industrieel ingerichte woningen. Een eikenhouten wandplank sluit mooi aan op eender welke woonstijl.
  • Onderhoudsvriendelijk: eikenhout heeft amper onderhoud nodig. Een paar keer per jaar een paar druppeltjes olie en jouw rechte, eikenhouten wandplank blijft zijn unieke schoonheid behouden.

Rechte wandplanken bestellen bij Wood & Work

Ben je op zoek naar een mooie plank die zwevend is of droom je van een rechte wandplank in een donkere kleur als boekenplank voor jouw studeerkamer? Bij Wood & Work vind je een prachtige collectie aan rechte wandplanken in alle denkbare afmetingen, stijlen en kleuren. Neem rustig een kijkje in ons assortiment en bestel jouw favoriete, rechte wandplank online of breng een bezoekje aan onze toonzaal!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1