Mooie design lampen

Je mag dan nog zo'n trendy meubels hebben, zonder een mooie lamp is jouw interieur toch niet echt helemaal compleet. Een lamp zorgt voor de juiste sfeer in jouw woonkamer. Heb jij nog geen hippe industriële lampen? Neem dan snel een kijkje in de Wood & Work webshop en maak jouw keuze!

Comfort en beauty in één lamp

De tijd van kleine lampjes met elegante details is voorbij. Wil jij jouw woning ook graag voorzien van gloednieuwe verlichting die helemaal up-to-date is? Een industriële lamp geeft jouw woonruimte direct een stoer, zelfzeker karakter en is helemaal van deze tijd. Aan het begin van de vorige eeuw waren de industriële lampen al populair in grote fabrieken, maar toen werden ze uitsluitend gebruikt om te verlichten. Vandaag de dag zien we ze steeds vaker terug in huizen en worden ze niet langer enkel als lichtbron, maar ook als decoratie gebruikt. Want, zeg nu zelf, wie is er nu niet onmiddellijk overtuigd van een stoere industriële lamp met een robuust karakter?!

Industriële lampen in alle uitvoeringen

Ben jij op jacht naar een industriële lamp voor aan de muur van jouw landelijke hoeve? Onze prachtige eikenhouten designlampen zorgen voor de perfecte afwerking in een idyllische woning met veel ruimte en aandacht voor warme, natuurlijke elementen. Droom je van een moderne staande lamp voor op een bijzettafeltje of voor op de grond? Van kleine tafellampen tot grote staande lampen, bij Wood & Work vindt iedereen zijn stijl terug. Dacht je aan een hanglamp met een buitengewoon ontwerp voor boven jouw eetkamertafel? Kies voor een hanglamp met lampenkap en maak op slag een onvergetelijke indruk op al jouw bezoekers. Bij Wood & Work bieden wij jou een ruime collectie aan industriële hang-, staan- en wandlampen aan.

Koop jouw industriële lamp online bij Wood & Work

Ben je van plan om een lamp met een industrieel karakter te kopen, maar ontbreekt het je aan tijd om je naar een fysieke winkel te begeven? In de webshop van Wood & Work vind je een uitgebreid assortiment aan industriële lampen in alle mogelijke groottes, kleuren en uitvoeringen terug. Van staande lampen in een klein of juist heel groot formaat tot compacte wandlampen en hanglampen met een speciaal ontwerp, wij hebben het allemaal. Word je toch liever persoonlijk te woord gestaan door één van onze medewerkers? Je bent elke werkdag welkom in onze woonwinkel in Oss!

...Lees meer
Pagina 1 van 6