Meer sfeer in huis met muurlampen

Er zijn een paar elementen in huis die altijd enorm belangrijk zijn voor de sfeer van de ruimte. Muurlampen zijn daar een erg goed voorbeeld van. Naast dat je zorgt voor het nodige licht in de duisternis, kan de juiste verlichting ook voor veel aankleding in de ruimte zorgen. Het maakt niet uit wat voor soort woonstijl je hebt, een rotan design leent zich in alle gevallen erg goed om toe te voegen aan het interieur. Lees vooral verder en doe de nodige dosis inspiratie op voor jouw interieur.  

Rotan wandlampen: voor een natuurlijke en rustige uitstraling

Vandaag de dag is een interieur met natuurlijke kleuren en materialen gewilder dan ooit. Dat is ook helemaal niet zo gek, want dit zorgt voor een erg aangename balans in huis en je kunt even helemaal tot rust komen in je eigen interieur. Bekende voorbeelden van dit soort stijlen zijn de Japandi woonstijl en de Scandinavische woonstijl. Een muurlamp van riet zorgt voor een natuurlijke en rustige uitstraling en de neutrale kleur zorgt ervoor dat de lampen goed zijn te combineren met meubilair in tal van kleuren en materialen. Denk hierbij aan meubilair van staal, hout en glas. De lampen vinden hun oorsprong in Indonesië, maar zijn vandaag de dag ook vaak terug te zien in beachclubs in bijvoorbeeld Ibiza en Zandvoort.

Rieten wandlampen hebben een open constructie voor een ruimtelijk gevoel

Als je de collectie muurlampen van rotan op deze pagina met elkaar vergelijkt, dan valt het meteen op dat ieder model een open constructie heeft. Dat is te danken aan het materiaal waarmee de lampen zijn gemaakt. Dit zorgt meteen voor een ruimtelijk gevoel en de lampen zorgen in de avond ook nog eens voor een artistieke soort schaduw in de ruimte. De muurlampen zijn erg gemakkelijk te bevestigen met behulp van een paar schroefjes. Hierdoor geniet je binnen een mum van tijd van de nodige dosis licht in de ruimte.  

Eenvoudig en snel online een wandlamp kopen

Kun je niet wachten om je interieur een leuke metamorfose te geven? Kies ervoor om eenvoudig en snel een rieten muurlamp te kopen. Je bestelling ontvang je altijd snel in huis en iedere lamp uit de collectie is erg makkelijk te installeren. Bij ieder product zie je meteen wat de afmetingen zijn er of er wel of geen bekabeling mee wordt geleverd. Voor vragen over een wandlamp uit de collectie, staat onze klantenservice graag voor je klaar. Neem in dat geval even contact op door te bellen of door een bericht te sturen via WhatsApp. We denken altijd erg snel met je mee en voorzien je van een passend advies. Geniet je binnenkort ook van een prachtige en nieuwe wandlamp bij jou in huis uit de erg veelzijdige collectie?

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 1