Eikenhouten losse tafelbladen

Wil jij jouw eet- of woonkamer meer leven inblazen met een nieuwe tafel maar zijn de poten van je tafel eigenlijk nog niet aan vervanging toe? Dan koop je toch gewoon een los tafelblad bij Wood & Work! Kijk rustig rond in onze webshop en maak jouw keuze uit een groot assortiment aan houten tafelbladen in standaard uitvoeringen of op maat gemaakte formaten.

De voordelen van een eiken tafelblad

Tafelbladen gaan door verschillende modetrends. Het ene jaar is een metalen tafel helemaal in terwijl iedereen het een jaar later heeft over teakhouten tafelbladen. Een eiken houten tafelblad daarentegen, geraakt nooit uit de mode. Eikenhout is tijdloos en past perfect in een landelijk, industrieel of modern interieur. De warme, gezellige uitstraling van eikenhout zorgt voor de gewenste sfeer in jouw woonruimte terwijl de stalen tafelpoten staan voor het stoere, robuuste karakter dat onmisbaar is in een hedendaagse woning. Door te investeren in een eiken hout tafelblad, kies je voor een uniek tafelblad dat jarenlang meegaat. Net zoals dat bij mensen het geval is, heeft ieder eiken tafelblad zijn eigen karakter en bestaan er geen twee identieke exemplaren. Zelfs na jarenlang gebruik blijft de kwaliteit van een eiken houten tafelblad hetzelfde als in het begin omdat eik de meest duurzame houtsoort is.

Tafelbladen online kopen bij Wood & Work

Een tafelblad moet aan verschillende eisen voldoen: het moet uiterst stevig zijn, het moet gemakkelijk te onderhouden zijn en het moet er liefst van al ook nog eens mooi uitzien. Bij Wood & Work vind je een prachtig aanbod aan houten tafelbladen in verschillende stijlen en kleuren. Zoek je naar een ovaal tafelblad voor in de keuken of heb je een paar kleine tafelbladjes nodig voor jouw salon- of bijzettafeltjes? Kies jouw favoriete model uit en wij maken 'm op maat van jouw tafelpoten! Ben je op zoek naar een blad voor op jouw terrastafel? Dan is het Douglas blad wellicht iets voor jou! Dit blad is bestand tegen alle weersomstandigheden en is gemaakt uit hoogwaardige materialen die zich vertalen in een zeer lange levensduur. Zou jij graag meerdere eiken houten tafelbladen in hetzelfde ontwerp kopen om al jouw tafels van hetzelfde blad te kunnen voorzien? Bestel een paar losse tafelbladen en laat ze door Wood & Work op maat maken!

Gevarieerd aanbod tafelbladen bij Wood & Work

Werp een blik op de tafelbladen in onze webshop en bestel het formaat dat jij nodig hebt. Heb je toch liever directe hulp van iemand met ervaring? Kom langs in onze woonwinkel in Oss en laat je bijstaan met professioneel advies op maat van jouw behoeften! Wood & Work bezorgt jou de tafel die het best aansluit op jouw interieur.

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 4