Unieke zwevende wandplanken passend bij jouw interieur

De ene muurplank is de andere niet, dat snappen wij maar al te goed. Wil jij jouw muur opvrolijken en zoals hierboven beschreven extra plek creëren? Kies dan een wandplank die bij jou en je interieur past. We hebben een groot assortiment aan wandplanken, waaronder veel keuze in zwevend. Ga jij voor gelakt hout of kies je juist voor de warme uitstraling van geolied hout? Ben je zelf creatief? Ook daar hebben wij rekening mee gehouden. Bij Wood & Work hebben wij namelijk ook onbehandelde zwevende wandplanken te koop. Hier kun jij jouw eigen sausje overheen gieten. Minder creatief en geen fan van een houtkleur? Ook witte en zwarte planken zitten in ons assortiment. Hoef jij zelf je handen niet meer uit de mouwen te steken!

Rechte- en boomstamfwerking

Na het kiezen van de kleur ben je nog niet klaar. Er is nog meer mogelijk! Heb jij jouw wandplank het liefst met een rechte of juist met een boomstam afwerking? De eerste is erg strak en goed passend in een rustig interieur. Houd je van een natuurlijkere look? Dan past de boomstam afwerking, waarbij je een oneven rand krijgt. Minder strak en een heel ander effect. Maar net wat jij mooi vindt en wat bij jouw interieur passend is!

Muurplanken op maat zwevend

Het aanbod in verschillende maten is groot bij Wood & Work. Zo is er voor letterlijk elke plek in elk soort huis een geschikte zwevende wandplank op maat te bestellen. Van een kleine plank van slechts 20 centimeter tot planken van maar liefst 3 meter. Elke denkbare maat is te vinden in ons assortiment.

Een zwevende wandplank voor elke plek

Het enige wat jij nog hoeft te doen is te beslissen welke plank jij wil, hoe groot deze moet zijn en hem in je winkelmandje te klikken. Na het afronden van je bestellingen bezorgen wij hem graag zo snel mogelijk bij je thuis. En dan komt het leukste stuk: je wandplank zwevend en wel voorzien van de gewenste indeling. Eindelijk plek voor je boeken, of voor fotolijstjes met waardevolle herinneringen. Of ga jij voor droogbloemen en kaarsjes? Het is helemaal aan jou!

...Lees meer
Filters Filters
Pagina 1 van 2